Mike Andersen / Jens Kristian Dam duo (udsolgt)

Mike Andersen / Jens Kristian Dam duo  –  Udsolgt
Tidspunkt: 31. januar 2014 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: http://mikeandersen.com/

Lidt om

Da Mike Andersen udgav sit seneste album i 2012 røg albummet direkte ind på den officielle album hitliste på en 8. plads!


Albummet blev fulgt op af en omfattende turne i 2012/13 hvor Mike Andersen og bandet leverede forrygende koncerter. Anmeldere i ind- og udland har af flere omgange beskrevet Mike, som en guitarist i international topklasse og med ”gudevokal” (Fyns Amts Avis).

Albummet opnåede også den hæder at blive nomineret til en DMA som bedste Voxpop album i 2012.


I øjeblikket arbejder Mike Andersen med sin kommende udgivelse, og i denne periode er det muligt at opleve Mike Andersen i et intimt duo setup – også på venues som ikke tidligere af pladsmæssige årsager har kunnet huse Mike Andersen og band.


”Jeg elsker mit fantastiske live-band, men har de seneste år følt et voksende behov for også at tage ud med et mere nedkogt og intimt set-up”, udtaler Mike Andersen – hvilket nu bliver en realitet med en turne i april 2014.


Publikum vil på denne måde opleve en meget ægte og intens udgave af Mike Andersen i selskab med Jens Kr. Dam, som besidder formidable evner til både at spille energisk og autentisk på piano, samtidig med at han spiller på trommer med fødderne og synger kor! Repertoiret til intim koncerterne bliver en blanding af nedkogte/intime udgaver af sange fra Mike Andersens bagkatalog, smagsprøver på sange fra det kommende 2014 album, og særlig udvalgte “yndlingssange” fra den store amerikanske sangskat.


Mike Andersen / Jens Kristian Dam duo  –  Udsolgt
Tidspunkt: 31. januar 2014 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: http://mikeandersen.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S