Kenn Lending (udsolgt)

Kenn Lending (udsolgt)
Tidspunkt: 19. januar 2014 kl. 10.00
Dørene åbner kl. 10.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.lending.dk/

Lidt om

Brunch og Blues i Samlingsstuen


Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved enhver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som i øvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de “hemmeligheder” og traditioner, der kan føres direkte tilbage til de afrikanske slaver. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA’s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske karriere helt tilbage i tresserne.


Her mere end 40 år senere spiller Kenn Lending stadig noget af det hotteste Chicago inspirerede blues du kan finde i Danmark.


Kenn Lending (udsolgt)
Tidspunkt: 19. januar 2014 kl. 10.00
Dørene åbner kl. 10.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.lending.dk/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S