Ina Forsman (udsolgt)

Ina Forsman
Tidspunkt: 4. marts 2017 kl. 20.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 195 kr.
Pris for mad: 115 kr.
Link: http://www.inaforsman.com/

Lidt om
Ina Forsman er den, du har ventet på. Måske har du fanget et glimt af hende på blues scenen i Europa, hun blæser ud af højttalerne med at sin brændte-honning stemme. Måske har du markeret hende til fremtidig storhed, da hun repræsenterede Finland i 2014 Europæiske Blues Challenge, eller under hendes tidlige gæste optræden med Guy Verlinde og Helge Tallqvist. Hun har i 2016 udgivet sit første album som har fået disse ord med på vejen:

“Det er en meget speciel følelse at høre unge kunstnere der respektere og elsker musikgenrer, som ikke ligefrem radio venlige, i dag, Og samtidig investerer sĂĄ meget arbejde, engagement og lidenskab i deres værker.Det er netop tilfældet med Ina Forsman, en meget talentfuld ung singer / songwriter,der kommer lige fra den smukke by Helsinki i Finland. Efter at have arbejdet for nogle år side om side med sin musik mentor, der er en af ​​de mest respekterede harmonicists i verden, Helge Tallqvist. Har hun som den fremragende finske kunstner hun er, gradvist udviklet en ubetinget kærlighed til genrer som blues, soul, R & B, jazz og swing, en kærlighed så smukt illustreret i Forsman s debut album.Optaget i kun en uge i Texas, USA med en gruppe af fremragende studiemusikere og den særlige støtte fra Helge Tallqvist selv plus den fabelagtige brass band The Texas Horns, Ina Forsmans plade leverer 11 musik perler, fremført i fuld skønhed af hendes stemme ved 360 grader.Hvis du lytter til Ina Forsmans stemme for første gang, bliver du straks mindet om top kunstnere som Christina Aguilera eller Amy Winehouse, men Ina Forsman er meget mere end det. Denne fænomenale sanger, som har skrevet 10 af de 11 sange på albummet, viser en enestående modenhed i at forstå og værdsætte musik i alle enkeltheder og hun gør det med fejlfri klasse og elegance på hele pladen.Ina Forsman album bliver aldrig fladt eller gentagende . I stedet engagerer og udfordrer det lytteren, at følge Forsman i enhver retning af hendes musikalske sti, ligegyldigt, om det er en 1920-swing melodi ligesom Bubbly Kisses, en sang om berusede sex NO ROOM FOR LOVE, eller en sjælfuld R & B sang i som Ina Forsman intense vokal leverer på en så fremragende måde, at det viker utænkeligt, for sådan en ung kunstner.Det sidste nummer på albummet er det eneste cover nummer af den finske kunstner , og det er Nina Simone klassiske I Want A Little Sugar In My Bowl. Igen, leverer Ina Forsman en upåklagelig version af denne sang med det ene akkompagnement af klaver, der giver lytterne virkelige kuldegysninger i rygsøjlen gennem hendes utrolige vokal.En af de højeste kvaliteter af denne plade sammen med Forsman store dramaserier, er den renhed og lidenskab, der transpires fra hver enkelt sang. Der er sand ærlighed og en stor vilje fra den finske singer / songwriter at vise, hvor meget hun bekymrer sig om musik, og hvor meget hun giver af sig selv i de forskellige udtryk af sit unikke musik talent.Et talent, der, gennem ĂĄrene, helt sikkert vil vil gøre Ina Forsman anerkendt verden over som en af ​​de mest inspirerede og eklektisk kunstnere i denne generation.”lyt her . Den nye Amy Winehouse er pĂĄ vej.https://www.youtube.com/watch?v=Wnxc34CQwu4


Spisning før koncerten

Chili Con Carne med tilbehør.

Ina Forsman
Tidspunkt: 4. marts 2017 kl. 20.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 195 kr.
Pris for mad: 115 kr.
Link: http://www.inaforsman.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S