Brunch og Blues - H.P. Lange og Troels Jensen (udsolgt)

H.P. Lange og Troels Jensen ( udsolgt)
Tidspunkt: 15. marts 2015 kl. 10.00
Dørene åbner kl. 10.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.hplange.dk/

Lidt om

Der var roser i den stil fra hele rækken af kritikkere, da Troels Jensen & H.P. Lange 2001 udgav deres første cd sammen. Cd’en indbragte duoen en Danish Music Award for bedste roots-cd 2002. Yderligere tre cdér er det blevet til. To er indspillet sammen med de faste makkere Hugo Rasmussen og Jarno Varsted. Den sidste fra 2010 er en live cd indspillet med Hugo Rasmussen på bas.


Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien, bl.a. gennem sine mange år som frontfigur i Delta Blues Band, senere – med Billy Cross – Delta Cross Band. Allerede i 60’erne turnerede han med Sonny Terry & Brownie Mc’gee. Dette har givet ham status som dansk bluesmusiks ”Grand Old Man” – Danmarks mr. Blues. Fuldt fortjent fik han i 2002 som den første prisen ”Årets Danske Bluesmusiker”, uddelt af Copenhagen Blues Festival.


”Troels Jensen og H.P. Lange har sammen skabt det smukkeste danske bluesalbum, hørt meget længe”

Uffe Christensen, Jyllands posten

H.P. Lange er en af Danmarks unge vetraner. Han har siden midten af firserne spillet på alt fra små klubber til internationale blues & Jazz festivaller i Danmark og udlandet. I 1994 slog han sig ned i New Orleans. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans. Han spillede jobs med Kenny Brown i Memphis og i Mississippi-deltaet, og mødte, gennem Kenny Brown, folk som Junior Kimbrough og R.L. Burnside. H.P. lange modtog i 2000 en Danish music award – Grammy – for cd’en ”Ain’t jivin’” i kategorien ”bedste roots cd”


Sangen får gerne en historie med på vejen, når de to skiftes til at tage mikrofonen og sammen spiller deres blanding af Blues, Boogie & Spirituals

http://www.youtube.com/watch?v=xcnt1SyE0Q0Spisning før koncerten

Græsk yougurt med bærkompot og hjemmelavet müssli
Blødkogt æg
Varmrøget laks med rygeostcreme
2 slags pålæg med grønt
Skæreost og camenbert
Hjemmelavede marmelader
Rugbrød og hjemmebagt brød
Frugt og lidt sødt
Most fra Nybro frugtplantage
Kaffe og the

Baren åbner for salg af øl og vand.

H.P. Lange og Troels Jensen ( udsolgt)
Tidspunkt: 15. marts 2015 kl. 10.00
Dørene åbner kl. 10.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.hplange.dk/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S