Sugar Ray & the Bluetones feat. Little Charley Baty (USA) Udsolgt

Sugar Ray
Tidspunkt: 21. november 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.sugarrayandthebluetones.com/

Lidt om

Legendarisk bluesband

Det er ikke mindre end et legendarisk bluesband, der afslutter Samlingsstuens efterårssæson, når Sugar Ray and the Bluetones går på scenen til november. I fyrre år har sangeren og mundharpespilleren ”Sugar” Ray Norcia og hans band spillet deres storswingende blanding af jump blues og Chicago blues, hvilket har udløst et utal af priser og nomineringer. Alene i 2017 var Sugar Ray and the Bluetones nomineret til hele ti Blues Music Awards i slipstrømmen på deres seneste albumudspil, Seeing is believing (2016).

Sugar Ray Norcia fra Rhode Island, USA har en fortid i navnkundige Roomful of Blues og Ronnie Earl and the Broadcasters. Sugar Ray er kendt for sit livlige og varierede mundharpespil og en varm, croonende vokal. Han bakkes op af stjernemusikerne Anthony Geraci på keyboards, Michael “Mudcat” Ward på bas og Neil Gouvin på trommer, og det er en ualmindelig sammentømret enhed, som samtidig emmer af spilleglæde.

Som en helt særlig gevinst for publikum har Sugar Ray and the Bluenotes engageret superguitaristen ”Little” Charlie Baty. Denne lagde førhen navn til det hæderkronede West Coast blues-band Little Charlie & the Nightcats, som han dannede sammen med Rick Estrin i 1976. I 2008 lod Baty sig pensionere, men har altså nu ladet sig overtale til at turnere med Sugar Ray and the Bluenotes.

Man kan godt begynde at glæde sig til at se og høre stjernebesatte Sugar Ray and the Bluenotes feat. Little Charlie Baty i Samlingsstuen torsdag den 21. november klokken 20.00.


http://www.sugarrayandthebluetones.com/menuSugar Ray
Tidspunkt: 21. november 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.sugarrayandthebluetones.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S