Sue Foley m. band (CA) Udsolgt

Sue Foley
Tidspunkt: 24. april 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: https://suefoley.com/

Lidt om

Sue Foley “The ice Queen”


har en helt fantastisk intens udstråling, når hun med lyserød guitar og rusten vokal fremfører sin musik

Sue Foley er en prisbelønnet musiker og en af ​​de fineste blues og roots kunstnere, der tournéer i dag. Foley tilbragte sin tidlige barndom i Canada, fascineret af sin fars guitar og startede sin professionelle karriere som seksten årig.


Som enogtyve bosatte Foley sig i Austin, TX og blev optaget i Antone’s-den anerkendte blues-label og den historiske natklub, der ogsÃ¥ hjalp Bl.a. Stevie Ray Vaughan med at starte karrieren.


Med hendes første udgivelse, Young Girl Blues, viste hun hurtigt sine unikke talenter som en dygtig bluesguitarist, inspireret sangskriver og fængslende vokalist.


I 2001 vandt hun den prestigefyldte Juno Award (canadisk equivalent af Grammy) med sin cd, Love Coming Down. Foley har også opnået mange nomineringer ved Maple Blues Awards (sytten) og har optjent tre Trophees de Blues de France.


I år er hun nomineret til ikke mindre end 6 Maple Blues Awards bl.a. som ”Entertainer of the year” og i USA er hun nomineret som Bedste kvindelige blues artist


 


“Foley has a killer voice, an impossibly alluring blend of sex and innocence to go with those blazing guitar chops.” (Philadelphia Enquirer)Sue Foley
Tidspunkt: 24. april 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: https://suefoley.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S