Niels Skousen Solo (udsolgt)

Niels Skousen Solo
Tidspunkt: 30. september 2016 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 225 kr.

Lidt om

 


”Han har hænderne dybt begravet i en rig poetisk åre – og det meste af det, han graver frem, er det rene guld”. Jacob Nielsen, Information.

Samme medie har også kaldt Niels Skousen for ”et koryfæ”.

NĂĄr Niels Skousen stĂĄr pĂĄ scenen bliver publikum inviteret med pĂĄ en musikalsk rejse.

Hans musikalske historier favner bredt med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme og hans sange rammer os, der hvor vi gir os selv lov til at lade følelserne tale.


Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer. Han bragede igennem i 1971 med det stadig mesterlige ”Herfra hvor vi står” sammen med Peter Ingemann og et solidt hold hippiemusikere.

Nu, i et nyt årtusinde, er han blevet en eftertænksomt reflekterende vismand med kodeordene:


Anfægtelse, sagtmodighed, harme, ømhed, undren, ydmyghed, raseri og den der møgbeskidte kærlighed, et hav af positioner og tilstande, der afslører sig sang for sang for lytteren, som tilmed vil kunne genkende sig selv i de fleste af dem.


Det er langtidsholdbar poetisk folkrock.

Og det er labelbossen og musiker Nikolaj Nørlund (Pladeselskabet Auditorium), som har produceret de seneste albums med stor succes.

Skousens har appel til nutidens lyttere og Skousen får stor ros for hans turneer, der er garanter for et tidløst musikalsk udtryk. Udtryk som er præget af både pop- og rocktraditioner og en moderne nysgerrighed over for de vigtige detaljer. For Skousen formår herved også, at bygge bro mellem 68-generationen og nutiden unge anno 2016.Niels Skousen Solo
Tidspunkt: 30. september 2016 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 225 kr.

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2019 © Samlingsstuen I/S