Meena Cryle & the Chris Fillmore band (A) aflyst

Meena Cryle (AFLYST)
Tidspunkt: 29. oktober 2020 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.meenacryle.com/

Lidt om

Meena Cryle kendes ogs√• blot som Meena, men er faktisk f√łdt Martina Kreil i √ėstrig. Hun har dog skabt sig en international karriere, blandt andet p√• baggrund af tre album p√• det store europ√¶iske blues-pladeselskab Ruf Records. Senest har hun udgivet albummet In concert ‚Äď live on tour (2017) sammen med landsm√¶ndene i The Chris Fillmore Band, og det er netop dette hold, man kan opleve i Samlingsstuen.

Sangerinden Meena Cryle og guitaristen Chris Fillmore er bandets to sangskrivere, som har arbejdet sammen i mere end tyve år. Meena har desuden indspillet med blandt andre de to bluesguitarister Joanne Shaw Taylor og Erja Lyytinen, der begge har væltet Samlingsstuen ved tidligere lejligheder.

Chris Fillmore og Meena Cryle kombinerer på bedste vis elegant bluesguitarspil og en smuk, udtryksfuld stemme med elementer af soul, gospel og rock til et lækkert bluesudtryk, hvor ikke mindst balladerne står stærkt.

Fra deres nyeste album:https://www.youtube.com/watch?v=dfZSMXP97vc


Meena Cryle (AFLYST)
Tidspunkt: 29. oktober 2020 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 250 kr. Link: http://www.meenacryle.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S