Meena Cryle & The Chris Fillmore band (A)

Meena Cryle & The Chris Fillmore Band
Tidspunkt: 10. oktober 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 275 kr. Link: http://www.meenacryle.com/

Lidt om

Meena Cryle og Chris Fillmore danner et hold, som sandsynligvis ikke findes med samme intensitet i den aktuelle musikbranche. Hos begge bemærker du, at musikalitet, følelse, sjæl og genre ikke er et spørgsmål om oprindelse, men vokser ud af JEGet, hvis dette er kompromisløst uden for snor. Deres sangskrivning er også kompromisløs, de bruger så mange genrer, snor dem sammen, tager ud hvad de kan lide, og det skaber noget helt unikt, som også er inspireret af deres ekstraordinære musikalske talent.


Og fordi blues siges at være jordnær, jordnær og lidenskabelig, finder du de fire albums (“Try me”, “Feel me”, “Tell me”, In Concert “) af Meena Cryle og Chris Fillmore Band ogsĂĄ i Blues Regal, hvor i disse to musikere slumrer noget andet, noget dybere end nattemørket. De viser dette ogsĂĄ i den usædvanlige lidenskab i det, de leverer pĂĄ scenen – begge er kunstnere, der simpelthen ved nøjagtigt, hvad de laver, fordi de er helt sammen med dem.


Hvis du er interesseret i Americana-musik, har John Lee Hooker og Stevie Ray Vaughans album på hylden og går mod Tom Waits eller Janis Joplin, bør du ikke gå glip af Meena Cryle og Chris Fillmore live på scenen: de leverer perfekt blanding af vintage lyd, moderne fortolkning og utrolig glæde ved at spille.
Meena Cryle & The Chris Fillmore Band
Tidspunkt: 10. oktober 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 275 kr. Link: http://www.meenacryle.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S