Martin Blom: I samarbejde med Art festivalen

Martin Blom
Tidspunkt: 3. juli 2014 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00 Pris: Billetpris: 80 kr. Link: http://www.martinblom.dk/

Lidt om

MARTIN BLOM


1. marts 2014 udgav guitaristen og sangskriveren Martin Blom albummet “Crossing The Water.” Poetisk samfundskritik med solid slideguitar, hvor roots, blues og nordisk grĂĄvejr møder nye sange.


Sangene

Sangene er blandt andre: ”Crossing The Water”, om at forlade fattigdommen og krydse havet i håbet om en bedre tilværelse. ”I Chose The Sword”, om en ung mands eventyrlyst og søgen, der bliver til soldatens skæbnesvangre valg i en verden, hvor krigsretorik og fjendebilleder er blevet en slags normaltilstand. ”Long Goodbye”, en sang om afsked og den tynde streg mellem had og kærlighed. ”Painters Poets & Past”, om smerten ved det uigenkaldelige farvel. Og ”Angel Eyes” – om den betingelsesløse kærlighed.


Danske sange pĂĄ vej

Koncerten på Samlingsstuen byder også på en stribe nye danske sange. Et album på dansk er på vej og udkommer senere i 2014. Martin Blom krydrer koncerten med fortællinger og anekdoter – og bringer sine mange års erfaringer som musiker, sangskriver, journalist og forfatter i spil.


Martin Blom Hansen er desuden uddannet journalist og en flittig skribent for en række musikorganisationer, magasiner med mere – arbejder blandt andet for fagbladet MUSIKEREN. Han er forfatter til fotobogen ”BEAT mm – Jørgen Angels fotografier 1966 – 1983” (Den Gamle By, 2012), udgav i 2009 romanen ”Guitarsamleren” og har desuden bidraget til bogen ”Rock i Århus” fra 2008.


Se mere – lyt – læs – oplev:

WEB: www.martinblom.dk

LYT: www.martinblom.dk/lyt-til-sange/

SOUNDCLOUD: www.soundcloud.com/martin-blom

YOUTUBE: www.youtube.com/musicmartinblom

FACEBOOK: www.facebook.com/musicmartinblom

BLOG: www.blomhansen.dkMartin Blom
Tidspunkt: 3. juli 2014 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00 Pris: Billetpris: 80 kr. Link: http://www.martinblom.dk/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2019 © Samlingsstuen I/S