Kyla Brox band (UK) aflyst

Kyla Brox band
Tidspunkt: 22. oktober 2020 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 275 kr. Link: https://www.kylabrox.com/bio/

Lidt om

Kyla Brox Band


Vinder af European Blues Challenge 2019


 


Blues og soul bliver uløseligt sammenflettet i den prisvindende singer-songwriter, Kyla Brox, hvis rå talent har set hende beskrevet som ”den fineste kvindelige bluesanger i hendes generation”. Vinder af UK Blues Challenge 2018 samt European Blues Challenge i 2019 og nyligt kronet Bedste kvindelige vokalist i European Blues Awards 2019.


 


Kyla’s stjerne fortsætter med at skinne lystigt. Hendes seneste album, “Pain & Glory”, nĂĄede nr. 1 i IBBA (Independent Blues Broadcasters Association) hitliste for april, og var det mest spillede album pĂĄ tværs af IBBA-radio netværket i hele 2019. Hendes igangværende status i British Blues Federation gjorde Kyla til officiel ambassadør for UK Blues i 2016, og hun er en af kun tre britiske sangere, der er privilegeret at blive inkluderet i playlisten 50 Women of the Blues Spotify .


 


Datter af kultblues figuren Victor Brox, begyndte Kyla sin karriere som teenager i sin fars band og har nu fĂĄet sin egen sofistikerede lyd, som det høres pĂĄ hendes kritiker roste album fra 2016 “Throw Away Your Blues” og det seneste album fra 2019 “Pain & Glory” . Kylas stemme er ømt, presserende, eksploderende, mellem glæde og smerte blandet med det fortryllende flydende guitarværk fra Paul Farr, inspireret basspil af Danny Blomeley og bag gryderne en fremtrædende og engageret Mark Warburton. Det gør det hele til en unik og kraftfuld, ofte glad, altid følelsesladet oplevelse.


 


Bandet:


Danny Blomeley


Da Danny Blomeley var meget ung hørte han BB King pĂĄ kassetten og blev straks forelsket i Blues. Kort efter, i en alder af 12 ĂĄr, fandt Danny sig selv med en basguitar pĂĄ scenen med den legendariske Bluesman Victor Brox. Det var her han mødte Victor’s datter, Kyla, og sammen tilbragte de næsten 9 ĂĄr pĂĄ at hæve deres hĂĄndværk i Victor Brox Blues Train, indtil The Kyla Brox Band blev dannet.


 


Paul Farr


Baseret i Manchester har Paul Farr arbejdet som en professionel guitarist i over tyve ĂĄr med at spille med kunstnere som Tom Jones, Errol Brown, Lily Allen, Corinne Bailey og Josh Stone blandt andre. Han er stolt over at have været Kyla Brox’s guitarist i de sidste ti ĂĄr og opfyldt sin livslange kærlighed til blues.


 


Mark Warburton


Mark har spillet trommer det meste af sit liv og har de sidste 18 år arbejdet meget som en professionel musiker. Han har turneret over hele verden og som en session trommeslager i det meste af Europa. Hans hidtil professionelle resultater inkluderer udførelse og indspilning med Gloria Gaynor, Curtis Harding, Glen Nicholls, The Osmonds, Swing Commanders, The Jive Aces, Lucien Barbarin og Future Funk Squad.


 


Kyla Brox band
Tidspunkt: 22. oktober 2020 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 275 kr. Link: https://www.kylabrox.com/bio/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S