Katrine Schmidt (Trio)

Katrine Schmidt (Trio)
Tidspunkt: 26. juli 2018 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 150 kr.

Lidt om

25 årige Sanger og sangskriver Katrine Schmidt har sine rødder i det ydre Jylland. Hun er opvokset i Skive og nu bosat i Aalborg. I sin musikalske opvækst er Katrine blevet præget af sjælfuld blues, soul og folk som med længselsfuld charme også kendetegner hendes stemme. Katrine Schmidt har siden 2012 været en aktiv del af den danske folk-og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver, men debuterer nu med sin solo EP ”Taking My Time”, som udkom den 11 maj 2017. Katrines første 2 singler ”Wash my soul” og ”Taking my time”, er blevet

spillet flittigt på DRP4 og DRP5.


Musikken søger de stærke følelser med umiddelbarhed og simplicitet. Katrines ængstelige og romantiske sange er svøbt i bløde vinde fra de amerikanske sydstater. De bakkes op af Katrines

velspillende og organiske orkester. Katrine Schmidts musikalske univers skal opleves live, hvor gåsehud og intimitet kan få frit spil.


”Man skal ikke lytte mere end et par gange til Katrine Schmidts debutudgivelse ”Wash My Soul”, før man spændt venter på næste udspil fra den 25-årige nordjyske sangerinde og sangskriverske. Der er både sjæl og gode rytmer i hendes single, hvor genren er country-folk-americana, hvilket jo ikke er fremmed for hende. For hun er også medvokalist i bandet Raggedy Anns, som begår sig glimrende i disse områder.Katrine Schmidt (Trio)
Tidspunkt: 26. juli 2018 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 150 kr.

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2019 © Samlingsstuen I/S