Kai Strauss & The Electric Blues Allstars (udsolgt)

Kai Strauss & The Electric Blues Allstars
Tidspunkt: 23. maj 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 175 kr. Link: http://www.kaistrauss.com/info/

Lidt om

Gnistrende elektrisk sammenspilsblues, inspireret af mestre som Buddy Guy, Albert King og Jimmie Vaughan – dét er, hvad man kan forvente af tyske Kai Strauss & the Electric Blues All Stars.


Kai Strauss er et kendt og elsket navn blandt europæiske bluesfans – også i Danmark, som den tyske guitarist har besøgt adskillige gange. Blandt andet turnerede Strauss i 15 år med Memo Gonzalez & the Bluescasters, inden han dannede sit eget Kai Strauss & the Electric Blues All Stars.


Derudover har Kai Strauss i flere omgange turneret i Danmark i makkerskab med den texanske bluesman Tony Vega til begejstrede anmeldelser.


Kai Strauss har fire German Blues Awards stående på kaminhylden. Den seneste fik han i 2018, hvor han vandt prisen som ”Best Guitarist”, og også mandens vokal er prisbelønnet. Han har lige rejst Europa tyndt som guitarist i amerikanske Steve Guygers band, og han har spillet og indspillet med store navne som Carey og Lurrie Bell, Sugar Ray Norcia, Duke Robillard og Darrell Nulisch.


Kai Strauss har netop udsendt dobbelt-cd’en Live in concert, der er indspillet ved forskellige koncerter i Tyskland i 2018. Det kommer i hælene på hans prisbelønnede Getting personal (2017) og er hans fjerde cd-udgivelse i eget navn.Spisning før koncerten

Det er også muligt, at spise dejligt smørrebrød inden koncerten.
Pr styk 35 kr. - 3 stk. 100 kr.
Vælg i mellem :
- Fiskefilet
- Æg/rejer
- Roastbeef
- Oksebryst
Send os en mail med bestilling og ønsker på smørrebrød og indbetal beløbet sammen med koncertbilletterne.

Kai Strauss & The Electric Blues Allstars
Tidspunkt: 23. maj 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 175 kr. Link: http://www.kaistrauss.com/info/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S