Jake Green Band

Jake Green Band
Tidspunkt: 25. november 2016 kl. 20.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 175 kr.
Pris for mad: 140 kr.
Link: http://www.jakegreenband.com

Lidt om

Jake Green Band er ikke et gennemsnitligt blues band.


Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgiver desuden deres længe ventede første studio album i år, som opfølger på den live plade fra Malmø festival de udgav i 2011.


Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.


Sanger og guitarist Jakob Green har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener i Austin, New York, London, Thailand og Spanien til megen ros.


Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.


Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet flere hundrede plader som både musiker, producer og lydtekniker.


Ud over faste weekend koncerter på Mojo blues bar og andre spillesteder i Danmark, har bandet spillet på Skanderborg Festival i 2012 og 4 gange på Malmø festivallen, blandt andet som afsluttende navn i 2013, hvor de blev beskrevet af både arrangør og publikum som den perfekte afslutning på festivallen.

I år vil man blandt andet kunne fange dem på Aarhus jazz festival samt som en af headlinerne på Bangkok blues festival i November.

Jake Green Band er godt på vej, har fundet og forfinet deres signatur lyd, fået international goodwill og udgiver nu deres nye plade, hvilket forventes at sparke gang i yderligere eventyr både herhjemme og i udlandet.

http://www.jakegreen.dk/


 Spisning før koncerten

Spisning før koncerten

Buffet med Specialoste og Charcuteri med lækkert tilbehør.

Jake Green Band
Tidspunkt: 25. november 2016 kl. 20.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 175 kr.
Pris for mad: 140 kr.
Link: http://www.jakegreenband.com

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S