Henrik Strube og Gravers Graversen

Henrik Strube og Gravers Graversen
Tidspunkt: 25. oktober 2013 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 18.00 Pris: Billetpris: 180 kr.

Lidt om

Henrik Strube og Gravers Graversen


Fredag d. 25. oktober er der igen arrangement i Samlingsstuen. Henrik Strube og Gravers Graversen gæster med fortællinger fra det virkelige liv krydret med musikalske oplevelser.


Læs på hjemmesiden hvad Politikken skrev om dette. Vi har dog bedt om at musikken får lidt mere plads, end hvad de ellers optræder med.


Denne aften er det også muligt at spise fra klokken 18.00. Menuen vil være chili con carne med tilbehør som kan tilkøbes for 70 kr. Deltagelse til dette skal bestilles og betales sammen med billetten.


Dørene åbnes klokken 19.30 for de gæster der ikke ønsker at spise, og selve arrangementet starter klokken 20.00.


Billetpris inkl. Mad er 250 kr

Billetpris uden mad 180 kr


Dagbladet Politiken skriver:


The Storyentertainers: STRUBE/GRAVERSEN langer historier over disken ved topunderholdende fortælleaften


Alle vil høre en god historie. Og det er en af hemmelighederne bag den succesfulde kult-show, som Københavnerne strømmer til for at få en aften med underholdende, fantastiske, overraskende, pinlige, groteske og grinagtige historier og maskuline nederlag og små sejre fra det det virkelige liv.


Det er ikke spektakulære fortællinger om bjergbestigninger og jordomsejlinger, storyentertainerne Gravers Graversen og Henrik Strube langer over disken ved deres fortælleshows. Derimod om deres egne febrilske favntag med livet, kvinderne, kærligheden og tilværelsens groteske og pinlige episoder.


Det er ikke standup. Her er historien er i centrum får plads og tid til at udvikle sig. Henrik Strube har en lang og succesrig karriere som musiker og sanger. Som regel spiller han et par af sine sange ved showet, hvor han og Graversen ofte inviterer gæstefortællere.


Henrik Strube og Gravers Graversen
Tidspunkt: 25. oktober 2013 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 18.00 Pris: Billetpris: 180 kr.

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2019 © Samlingsstuen I/S