Elles Bailey m. band (UK) UDSOLGT

Elles
Tidspunkt: 3. oktober 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: https://www.ellesbailey.com/

Lidt om

Elles Bailey er en anmelderrost bluessangerinde med streaming- og radio-hits i både hjemlandet England og i resten af Europa. Det nyeste album ’Road I Call Home’ er fra marts 9, og blev i løbet af de første 4 måneder stream’et mere end 1 millioner gange på Spotify. I 2018 var hun udover , at være nomineret som den bedste kvindelige blues sanger ved European Blues Awards nomineret i hele 4 kategorier ved UK blues awards.


Udover at være en international turnerende kunstner med koncerter over hele Europa, er Elles Bailey en ægte gør det slev kvinde– om nogen gør hun tingene selv!. Med et ydmygt udgangspunkt har Elles ved hjælp af hårdt arbejde og talent slået igennem, og har banet sig vej forbi meget større kunstnere og større spillere i musikbranche – ikke mindst de store pladeselskaber. Hun har på sin vej taget sig tid og brugt kræfter på virkelig at forstå musikverden, som den er i dag. Hun er en artist, der tør være modig, bryde regler, lave de fejl, der altid en del af en læringsproces og gøre hvad der skal til for at lykkes. Hendes arbejdsmoral, både på vejen, til koncerterne og når hun sidder derhjemme med regneark, er intet mindre end fænomenal. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at Elles Baileys kalender for 2019 er fuld af koncertdatoer, for Elles Bailey er på vej frem i Europa, og i oktober når hendes vej forbi Danmark. Und dig selv at opleve koncerten. En god aften og et langt musikalsk venskab venter.Elles
Tidspunkt: 3. oktober 2019 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: https://www.ellesbailey.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S