Carl Verheyen Band (support Bettina Schelker) (Udsolgt)

Carl Verheyen Band
Tidspunkt: 10. september 2018 kl. kl.20.00
Dørene åbner kl. kl.19.00 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: https://carlverheyen.com/

Lidt om

Carl Verheyen Band


Essential Blues Tour


Los Angeles Carl Verheyen, anerkendt som en af ​​verdens 10 mest populære guitarister af Guitar Magazine og One of the Top 100 Guitarister of All Time af Classic Rock magazine, samt guitarist for musiklegenden Supertramp, vil bringe hans tre-medlemer af Carl Verheyen Band på en Fall tour i Europa for at støtte udgivelsen af ​​hans nye album “Essential Blues.”


Carl Verheyen Band’s tour er en sjælden chance for, at publikum kan opleve en stærk blanding af blues, rock, jazz og lige land fra tre verdensklasse musikere i forholdsvis intime spillesteder. Den Grammy-nominerede Verheyen er forbundet med den berømte bassist Dave Marotta, som også har spillet med Phil Collins, Neil Diamond, Bruce Hornsby, Gino Vanelli, Manhattan Transfer, Kenny Loggins og utallige andre. Marotta har også spillet bass på snesevis af kendte film- og tv-shows, der spænder fra amerikansk idol til CSI. Drummer vil blive annonceret snart.


Til Kerteminde har han endvidere taget Bettina Schelker med.


Siden 1999 har den blonde schweiziske pige haft travlt musikalsk – hovedsagelig som solo sanger-songwriter, men også med eget band. Og hvis hun ikke tournéer på et af de fem kontinenter, så er hun hurtig schweizisk boxing mester i den lette mellemvægt, der skete i 2004.


Verheyen’s 40+ år med solo, band og studietidearbejde har udviklet sig til hvor næppe en dag går forbi, hvem der har adgang til musik, film eller tv, ikke hører ham. Som en første opkald studio guitarist, er Verheyen guitaren bag nogle af de mest populære tv-udsendelser (Seinfeld, Frazier, Cheers, Happy Days, LA Law, Married with Children, blandt andre) og film (Star Trek, The Common Suspects, Ratatouille, forhandleren, hundredvis af) hele tiden. Udover hans opgaver som Supertramps guitarist har han udført og optaget med en hvilken som helst musikgigant, lige fra den store BB King, til Joe Bonamassa, Cher, Brad Paisley, Christina Aguilera, The Bee Gees, og hundredvis af andre.


Verheyen leverede en-til-en guitar lektioner til John Fogerty, medlemmer af Maroon 5 og System of a Down og var en fremhævet solist ved Academy Awards, der spillede live til en tv-publikum på over 67 millioner. I de sidste 30 år har han udført i arenaer i 20.000 sæde med Supertramp. Han har udgivet 14 egne cd’er, blander bandmusik med solo-indsatser som sin 2015-optagelse “Alone,” en solo-akustisk improvisationsudgivelse. Hans nyeste optagelse kaldet Essential Blues vil blive udgivet i efteråret i år.


Carl beskriver den kommende tour:


Jo dybere du graver ind i blues, jo mere stilistiske nuancer finder du. Fra Delta til Piemonte-regionen, fra Chicago til Texas og til England, har den subtile udsmykning af hver stil altid fascineret mig. Men i hjertet af alle gode blues er musiker eller sanger baring hans eller hendes sjæl. Etta James synger I d Gør Blind, Jimi Hendrix gør Voodoo Chile (den lange version) eller Eric Clapton synger Bell Bottom Blues inspirere, fordi de har fundet en måde at klare sig på de mange sjælfulde mennesker, der kom før dem. Albert King og Mike Bloomfield, Stevie Ray Vaughn og Duane Allman gjorde det samme. Mit mål for denne tur er at finde Essential Blues, der resonerer med mig og grave dybt, forhåbentlig at tappe ind i den kreative pool af tradition og min egen kunstneriske underskrift.
Kommentarer:Hver gang jeg begynder at føle mig godt om mit spil og generelle overordnede kendskab til guitaren, vil jeg komme sammen med Carl og virkelig se hvor langt jeg skal gå. Jeg er stolt af at kalde ham min ven. En guitarmester og en dejlig fyr til at starte

-Joe Bonamassa


Carl er så overvældende at sidde i et rum og jamme med, endsige hans spil på optegnelser og scener. Du får indtryk, der er ingen stil eller territorium, han ikke kan udforske

-Brad Paisley


Carl er kendt som et studiegitarist, men han er meget mere end det. Hans optegnelser har den store følelse af en levende spiller. Han spiller med en masse følelse

-John FogertyCarl Verheyen Band
Tidspunkt: 10. september 2018 kl. kl.20.00
Dørene åbner kl. kl.19.00 Pris: Billetpris: 225 kr. Link: https://carlverheyen.com/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2024 © Samlingsstuen I/S