Blues Caravan 2022

Blues Caravan
Tidspunkt: 17. oktober 2022 kl. 19.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 290 kr. Link: http://wordpress.rufrecords.de/en/rufs-blues-caravan-2022-is-on-the-road/

Lidt om

Blue’s Caravan 2022


Ruf Records’ legendariske showcase-turné er nu 17 år gammel, men konceptet forbliver uovertruffet og derfor uændret. Tre nye talenter fra det mest respekterede blues-label i Europa. Tre live-sæt, der dækker det hele på tværs af et spektrum af genrer og følelser. Og til den store finale en kæmpe jamsession, hvor alle kunstnere slipper det hele ud sammen – og opfordre publikum til at gøre det samme.


Katie Henry er enestående. På scenen piler hun mellem vokalmikrofon og klaver og Gibson SG – en stil, der spænder over rock, roots, R&B, soul, funk og pop.


Du bliver måske mindet om Bonnie Raitt et øjeblik. Men det er hendes helt egen, uforfalsket karisma, hendes ærlige sangskrivning.


Will Jacobs er en moderne blues/R&B/soul kunstner fra Chicago, Illinois, USA.


I en alder af 28 er han bedst kendt for sine stærke live-optrædener.


Uanset om han spiller på klubber/festivaler, optræder med andre musikere i verdensklasse, optræder eller komponerer, glæder Will sig altid til at dele sin passion for musik med publikum.


I 2022 kan Blues Caravan-publikummet derfor se frem til endnu et musikalsk talent.


Ghalia Volt er født i Bruxelles og har boet og turneret i USA i mange år og har den originale blues som næppe nogen anden europæisk kunstner internaliseret.


Sangerinden og guitaristen fungerede oprindeligt som frontkvinde i New Orleans bandet Mama’s Boys.


Hendes 2019 album Mississippi Blend cementerede hendes ry som et enestĂĄende talent.


I begyndelsen af ​​2021 udgav hun: Albummet “One Woman Band”, Et album, hvor hun kunne bevise sine evner som multi-instrumentalist.


På Blues Caravan 2022, præsenterer Ghalia os et show med alle hits fra hendes 3 Ruf Records publikationer.


Blues Caravan
Tidspunkt: 17. oktober 2022 kl. 19.30
Dørene åbner kl. 18.30 Pris: Billetpris: 290 kr. Link: http://wordpress.rufrecords.de/en/rufs-blues-caravan-2022-is-on-the-road/

Om Samlingsstuen

Samlingsstuen er et lille intimt spillested med plads til højst 65 mennesker. Fra torvet går man gennem porten ind til Andresens Købmandsgård, hvor Samlingsstuen er en del af den store unikke fredede købmandsgård.

I det smukke lokale med bjælker og klinkegulv er rammen sat, for et intimt møde imellem musiker og publikum.

www.samlingsstuen.dk

Kontakt os

Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Telefon: +45 65324651
E-mail: info@bnbkerteminde.dk

2022 © Samlingsstuen I/S